JASMIN FOOD NIJMEGEN

JASMIN FOOD NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jasmin food Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2022 om 15:08 Jasmin is een van mijn favoriete plekken om eten te bestellen geworden.
8 apr 2022 om 9:52 Heb nu al meerdere keren bij Jasmin Food besteld! Steeds was de smaak, kwaliteit en bezorging goed! Hopelijk blijft dat zo!
5 apr 2022 om 19:42 Ik weet niet wat er gebeurd is, maar het eten was vreselijk deze keer. Koude smaakloze nasi, hard rundvlees, rare smaak aan de kip, groente echt compleet kapotgekookt en een droog ei. Vorige keren was het echt heerlijk, maar nu ronduit smerig. :(
3 apr 2022 om 10:31 Indonesische gerechten
25 mrt 2022 om 23:12 Lekkere izmir kofte
25 mrt 2022 om 4:55 Prima kwaliteit eten. Was erg lekker Zeer tevreden.
24 mrt 2022 om 22:12 Superb! Zeer vriendelijk personeel ook!
15 mrt 2022 om 19:17 Remarkable delivery!
13 mrt 2022 om 20:58 Goeie kwaliteit eten, en goede portie eten. Altijd erg tevreden!
2 mrt 2022 om 10:02 Woow ik had niet verwacht dat kuru fasulye zo lekker was. Mij kindern hebben alles op gegeten. Hier gaan we wakker bestellen echt waar. Super lekker Kuru fasulye manti
25 feb 2022 om 21:29 Lekker eten, waar voor je geld, aardige bezorger. Goeie handel, ga ik zeker vaker bestellen .